Süüria ja Sri Lanka toidud Kunda Merepäevadel
14. juulil toimuvatel Kunda merepäevadel saab seekord maitsta Süüria ja Sri Lanka rahvustoite! Kunda sadama laada-alal on terve päeva jooksul avatud pop-up kohvik, kus pakuvad toite Kundas elavad süürlased Abdulhakim ja Doaa ning täna Tallinnas elavad srilankalased Marya ja Siva. Tule ja saa osa tõeliselt eksootilistest rahvusroogadest!
Süürlased pakuvad Kunda merepäevadel falafelivõileibu ning suussulavaid süüria maiustusi- baklavad ja kunafet. Srilankalaste menüüs on loomakarri, juurviljakarri, taimsed küpsetised ja kesari-nimeline traditsiooniline maius. Lisaks on menüüs srilankalaste keedetud vürtsikas masala tee.
Näitame ja räägime kõigile huvilistele, kuidas valmistada falafeleid ja masala teed. Lisaks saavad kõik meie kohviku külastajad proovida oma nime (või ükskõik, mida muud) araabia ja tamili keeles kirjutada.